Δραστηριότητες

Η Μήλος είναι ένα από τα ιδιαίτερα νησιά του Αιγαίου Πελάγους μας και η απαράμιλλη άγρια ομορφιά της μαγεύει κάθε επισκέπτη. Η ηφαιστειογενής της μορφή την κάνει μοναδική και αξέχαστη. Μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στο όμορφο νησί μας είναι οι παρακάτω

Επίσκεψη σε δυσπρόσιτες παραλίες!

Ποιος δε θα ήθελε να κάνει μία βόλτα με καραβάκι γύρω από τη Μήλο και να τη γνωρίσει παραλία προς παραλία; Εδώ γίνεται πραγματικότητα, καθώς από το λιμάνι του Αδάμαντα, καθημερινά ξεκινούν πολλά καταμαράν, τα οποία πραγματοποιούν εκδρομές στα δυσπρόσιτα μέρη της Μήλου. Αν θέλετε να μαγευτείτε και να μαγέψετε τους αγαπημένους σας, τότε οι θαλάσσιες εκδρομές στη Μήλο είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Βουτιά στο απέραντο μπλε!

Η Μήλος είναι ένα από τα νησιά που μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία κατάδυσης. Με πλήρη εξοπλισμό εντυπωσιαστείτε από το μαγευτικός βυθό, το απέραντο γαλάζιο, τη λευκόχρυση άμμο της Μήλου. Χαρίστε σε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές στιγμές.

Περιήγηση με κανό!

Γνωρίσετε ακόμα καλύτερα τη Μήλο κάνοντας βόλτα και ταυτόχρονα άθληση με κανό.

Η απίστευτη φύση της Μήλου!

Εξερευνήστε και τη στεριά του νησιού ενοικιάζοντας το ιδανικό για τις ανάγκες σας όχημα. Εκπλαγείτε από τους ρομαντικούς οικισμούς και φυσικά την ιστορία της Μήλου.

Ετοιμαστείτε για τις καλύτερες διακοπές σας!

Book Now